Bistro Classic
Doos 14 stuks – 1,47 kg
De bistro classic cheesecake is een romige taart gemaakt volgens het originele recept uit California met een graham cracker crumble bodem.
Geschiktheden
| Halal |
Ingrediënteninformatie
xanthaangom, guerpitmeel)), suiker, zure room gepasteuriseerde melk, emulgator (polyfosfaten), stabilisator (guarpitmeel), stabilisator (calciumsulfaat), stabilisator (carrageen), stabilisator (johannesbroodpitmeel), ei, graham kruimels (verrijkte bloem (tarwebloem, niacine, gereduceerd ijzer, thiamine-mononitraat, riboflavine, foliumzuur), volkoren tarwemeel, rietsuiker, palmolie, honing, rijsmiddel (natriumcarbonaten), zout), vanille kruimel (verrijkte bloem (tarwebloem, niacine, gereduceerd ijzer, thiamine-mononitraat, riboflavine, foliumzuur), rietsuiker, palmolie, weipoeder (melk), zout, rijsmiddel (natriumcarbonaten), natuurlijk vanilleboter aroma, margarine (palmolie, palmfractie, water, zout, emulgatoren (sojalecithinen, gedestilleerde monoglyceriden), natuurlijk boteraroma, antioxidant (citroenzuur), vitamine A, bétacaroteen)), vanille aroma, kaneel
Voedingswaarde
Product
| Per 100 (g) | Per portie (105 g) | RI*/GDA | |
|---|---|---|---|
| Energie | = 1423 kJ | 1494 kJ | 18 % |
| Energie | = 340 kcal | 357 kcal | 18 % |
| Vetten | = 21 g | 22.1 g | 32 % |
| Waarvan verzadigde vetzuren | = 16 g | 16.8 g | 84 % |
| Koolhydraten | = 33 g | 34.7 g | 13 % |
| Waarvan suikers | = 24 g | 25.2 g | 28 % |
| Eiwitten | = 5 g | 5.3 g | 11 % |
| Zout | = 0.278 g | 0.29 g | 5 % |
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal).
Wettelijke allergenen
| Receptuur bevat | tarwe, gluten, ei, soja, melk |
| Receptuur bevat niet, maar kan sporen bevatten van | pinda’s, amandelen, hazelnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten, macadamianoten, noten |
| Receptuur bevat niet | rogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe, schaaldieren, vis, walnoten, selderij, mosterd, sesam, sulfiet (E220 – E228), lupine, weekdieren |
| Dit product is geproduceerd in een bedrijf waar ook pinda’s en noten verwerkt worden. | |

