Onze cakes zijn volgens speciaal recept bereid en worden ambachtelijk geproduceerd in Nederland.
De Red Velvet cake is ons paradepaardje. Hij smaakt overheerlijk en bestaat uit verschillende chocoladelagen die een rode kleur hebben gekregen door een natuurlijke kleurstof gemaakt van rode biet. De taart is besmeerd met een topping van witte chocoladecrème. De Red Velvet cake komt oorspronkelijk uit Amerika, maar wint steeds meer terrein in Europa, waaronder Nederland. En wij snappen wel waarom! Met deze cake op het menu gooi je hoge ogen!
Uit een cake haal je twaalf stukken, deze zijn voorgesneden. Naast de Red Velvet cake hebben wij ook nog vijf andere soorten.
Fudge Cake
Our moist fudge cake with rich chocolate fudge icing, and chocolate crunch on the sides.
Red Velvet Cake
Moist red velvet cake finished with rich cream cheese icing.
Blackout Cake
Moist chocolate cake baked with dark chocolate chips, layered and topped with chocolate blackout icing. Finished with almonds and chocolate rosettes.
Double Crunch Caramel Cake
Vanaf 2018 verkrijgbaar
A light, flavorful caramel cake layered with caramel butter cream and finished with caramel crunch. Can be enjoyed ambient or warmed up.
Carrot Cake
Vanaf 2018 verkrijgbaar
Classic homemade carrot cake made with pineapple and walnuts, topped with a rich cream cheese icing and toasted almonds on the side.
Lemon Ice Box Cake
Vanaf 2018 verkrijgbaar
One bite and this classic is history. An all-American-favorite for nearly a century, light –as-air lemon cake is layered with fluffy lemon zest mousse, and topped with a cloud of whipped cream and white chocolate shavings.